Assesment Center (Értékelő Központ)

Ön hogyan bizonyosodik meg arról, hogy a leendő kollégák minden, az adott pozíció, munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák, készségek birtokában vannak? Ön hogyan választja ki munkatársait?

A SCOPE Assesment Center (AC – Értékelő központ) szolgáltatásával felmérhető a jelentkezők alkalmassága. Az AC alkalmával a SCOPE több, képzett munkatársa interjúkkal, esettanulmányok feldolgoztatásával, pszichodiagnosztikai tesztekkel felméri és értékeli a keresett kompetenciák meglétét, javaslatot tesz a legalkalmasabb személyre, valamint a betanulás során és azt követően a további képzés irányára is.

Több sikeres AC projektünk (és megrendelőnk) bizonyítja, hogy a SCOPE által kiválasztott személyek beválási aránya jóval magasabb, mint az Assesment Center nélkül kiválasztottak beválási aránya, valamint azt, hogy e szolgáltatásunk igénybevétele esetén megrendelőink számára az alacsonyabb a munkaerő felvételi költségeken keresztül jelentős költségmegtakarítást értünk el.

A sikeresen megfelelt jelölt megemelt motivációs szinttel kezdi meg munkáját, amit érdemes, és fontos vezetői feladat fenntartani. A dokumentált eredmények kiváló alapot jelentenek a tudatos karriertervezéshez és teljesítményértékeléshez.

Comments are closed.